Паучер DAA Race Master

Немає в наявності
Паучер DAA Race Master

Паучер DAA Race Master

Виробник:Double Alpha Academy
Код товару: 101060
Наявність: Снято с производства
  • 2508₴

Доступні варіанти


Підсумок для запасного магазину Race Master був розроблений Саулем Кіршем за допомогою Cad-Cami і є ідеальним доповненням до широко відомої кобури Race Master.

Як і кобура Race Master, результат Race Master має інноваційний і абсолютно оригінальний дизайн, відмінний від того, що представлено на ринку.

Підсумок виконаний з алюмінію, а не з пластику, що дає більше можливостей кріплення та додаткового налаштування підсумка і що найважливіше – дає можливість дуже міцно фіксувати підсумок у вибраному стрільцевому положенні без втрати фіксації під час руху.

Підсумок поставляється з двома наборами внутрішніх пластмасових прокладок: одні, які підходять для великих магазинів типу STI, та інші для менших дворядних магазинів CZ/Tan. Також є третя пружина для магазинів від Glock/M&P. Адаптер для однорядного магазину доступний як аксесуар.

Підсумок DAARаceMaster підходить і для стрілка правші та для шульги, для всіх дворядних магазинів. Також цей підсумок можна розташувати під кутом 90°, що деякі стрілки знаходять зручним.

Доступний у чорному, срібному, синьому та червоному кольорах.

Зверніть увагу, цей результат виготовлений з алюмінію. Тому з часом можуть з'явитися подряпини або фарба може здертися трохи на краях, але це не вплине на використання результату.

Увага: цей підсумок не підходить для магазинів від пістолетів Glock з великою рамкою (наприклад G20/21) або .45 HK.

Результат RaceMaster підійде тільки на ремені 1.5 "(не підійде, наприклад, до 1.75" ременя Safariland).

Модули для Опенкарт 2.x - 3.x